Reparatii tamplarie PVC

 

Ai nevoie de o firma de reparatii tamplarie PVC si nu sti cum sa o selectezi pe cea mai buna? In acest articol te vom invata cum sa iti alegi o firma care sa nu te dezamageasca, din multitudinea de firme prezente pe piata.

E de preferat sa tineti cont de sfaturile din acest articol pentru a nu arunca la propriu, cu banii pe fereastra!

Cum alegi o firma de reparatii tamplarie PVC

La o cautare simpla pe Google la sintaxa "reparatii tamplarie PVC" o sa vedeti ca sunt mai mult de 100 de firme ce va vor prezenta site-urile lor. Care mai de care mai pompoase, cu descrieri uluitoare, tehnica de varf, etc, etc. Totusi, si pe internet, ca si in viata, e valida zicala, "pe afara-i vopsit gardul, inauntru' leopardu'"... Asa ca, la ce trebuie defapt sa fiti atenti cand alegeti firma de reparatii tamplarie PVC:

  1. De preferat este ca numarul de contact principal sa fie unul de fix si nu de mobil! Aici e primul indiciu care denota ca firma are si un birou fizic in oras (cu fixul nu te poti plimba!).
  2. Pagina de contact a site-ului sa includa DENUMIREA FIRMEI, ADRESA SI PUNCTUL DE LUCRU! O sa vedeti ca multe site-uri de reparatii tamplarie PVC au doar un nr de telefon mobil si un formular de contact in pagina, de aici si intrebarea: de ce se ascund in a face publice denumirea firmei sau adresa acesteia (sau poate nu au nici-o firma si sunt niste dubiosi)
  3. Lista de preturi - e obligatoriu ca o pagina de internet sa aiba si o lista de preturi. Aici va puteti face o idee asupra preturilor la serviciile de reparatii tamplarie pvc fara a fi nevoie sa mai intrati in contact cu cei ce detin pagina. Mai mult, prin prezentarea unei liste de preturi, aveti garantia ca acasa la dvs, preturile nu se vor face "dupa ureche".

Ce firma de reparatii tamplarie pvc recomandam noi!

 Am ales pentru voi, o firma de reparatii tamplarie pvc ce intruneste toate calitatile pe care le-am enumerat mai sus. Pe acest site, gasiti denumirea firmei, adresa, nr de telefon fix si lista de preturi pentru toate tipurile de interventii pe care aceasta firma le ofera. Incercati, comparati, si tineti cont de sfaturile noastre.

Comentarii