Modificarea unui geam termopan din geam fix care nu se deschide in geam mobil care se deschide

modificare termopan din fix in deschidereDe foarte multe ori, persoanele care isi achizitioneaza tamplarie termopan si-o aleg cu deschideri putine si geamuri fixe mari. Aceste alegeri sunt guvernate in cele mai multe dintre cazuri de pret, geamul fix fiind mult mai ieftin decat cel ce se deschide, dar si din dorinta de a avea o vedere cat mai larga prin planul ferestrei termopan. Ca sa se convinga ca modelul ferestrei este gresit, orice persoana care doreste sa comande ferestre termopan noi trebuie sa faca urmatorul lucru: sa simuleze stergerea pe exterior a ferestei termopan pe care urmeaza sa o comande; daca nu reuseste, sa mai adauge deschideri pana ajunge din interior la toate punctele exterioare.
De ce accentuez stergerea geamurilor termopan in acest subiect?  Deoarece, nimeni nu-si doreste geamuri termopan murdare pe care nu le pot sterge decat daca angajeaza o echipa de alpinisti.
Totusi, pentru persoanele care au facut deja greseala de a-si pune ferestre termopan impartite astfel incat nu toate geamurile pot fi sterse, din fericire, cu ajutorul unei firme specializate de modificari termopane, acestea se pot modifica din geamuri fixe in ferestre cu deschidere. Serviciul de modficari termopane nu se adreseaza doar celor ce au realizat ca nu-si pot sterge geamurile pe afara, dar si celor ce doresc mai mult aer care sa circule prin fereastra termopan.

In ce consta modificarea unui termopan din fix in mobil


Odata ce o echipa de tehnicieni de a firma de reparatii termopane a ajuns la domiciliu, vor masura dimensiunile partii de dschidere ce urmeaza a fi confectionata. Ei nu vor pleca cu geamul termopan fix, nu vor aduce niciun fel de modificare ferestrei termopan in aceasta prima faza. Urmeaza apoi, faza in care rama de deschidere este confectionata in atelier impreuna cu tipul de feronerie ales si cu o sticla termopan pe masura acesteia. A treia faza, se face la fereastra direct, unde doar sticla fixa se demonteaza, se prind balamalele pe toc si se ataseaza apoi rama de deschidere. Nu se sparge peretele, nu se afecteaza termopanul si nu se face mizerie. Atat de simplu e sa modifici un termopan din geam fix in deschidere.

Cat costa o modificare termopan din fix in mobil

 Pentru  a va putea face o impresie despre cat costa o modificare a unui geam termopan, va punem la dispozitie un calculator de modificari termopane foarte inteligent si precis oferit de Service Termopane.net, o firma de reparatii si modificari termopane foarte populara din Bucuresti.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Nu te sfii! Ai o nelamurire? Intreaba-ne pe noi si vom face tot ce e posibil sa iti dam un raspuns corect! Adauga comentariul tau, aici: